BESK

Česká firma Besk spol.s r.o. v Praskačce u Hradec Králové, výrobce betonové střešní krytiny, vznikla na základě podnikatelského záměru v roce 1991 a brzy se zařadila mezi přední výrobce betonové střešní krytiny v České republice.

Lokalita, kde se firma BESK nachází, je známá velmi kvalitními písky, které předurčují i vysokou kvalitu betonových tašek BESK. Vyrobené tašky mají skoro o polovinu větší pevnost, než určuje norma ČSN EN 490. Po patnácti letech je jejich pevnost téměř dvojnásobná. Proto společnost poskytuje 30-ti letou záruku na užitné vlastnosti tašek, při životnoti minimálně 80 roků – Střecha pro 3 generace.

Tašky jsou probarvené ve hmotě a opatřené velmi kvalitním dvojnásobným akrylátovým nástřikem od renomované německé firmy, která se problematikou barev na střechu zabývá více jak 50 let.

Dokonalý povrch a atraktivní vzhled tašek v pěti barevných odstínech oceňují zákazníci nejen v ČR, ale i v zahraničí. Více jak 40 milionů kusů prodaných tašek jejich oblíbenost nejlépe dokládá.

Podobné příspěvky